23948sdkhjf

To udviklere køber Aalborg-grunde for 50 millioner

Kommunen fik 18 købstilbud på grundene i velhaverkvarteret Hasseris

A. Enggaard Holding og Egetbo Ejendomme har fået fingrene i to grunde i Aalborgs fine kvarter, Hasseris-kvarteret.

De to udviklere har således købt de sidste to byggefelter på vejen Sorthøj. 

Det er sket efter, at de begge er kommet med de højeste bud. Det oplyser sælger, Aalborg Kommune, i en pressemeddelelse.

A. Enggaard Holding har købt den mindste af byggefelterne, A2, på 13.678 kvm med 4000 byggeretskvadratmeter. For det måtte selskabet slippe 17,4 mio. kr.

Prisen for det andet byggefelt, A1, var tæt på det dobbelte. 32,6 mio. kr. måtte Egetbo Ejendomme således betale for jorden. Det 18.260 kvm store byggefeltet har 5750 byggeretskvadratmeter.

Egetbo Ejendomme har - ligesom det koncernforbundne TN Udvikling - den lokale erhvervsmand Torben Nielsen i front. 

Planen er, at projektet på A1 skal gennemføres i et projektselskab, som stiftes i samarbejde med en anden lokal erhvervsmand, Mads Peter Veiby, som har været medstifter af mobilselskabet M1og bettingfirmaet Spilnu.dk.

Fredning på trapperne

Arealerne er placeret på et højtbeliggende område i Hasseris-kvarteret med store grønne arealer i naturområder, og der har været rift om pladsen.

– Vi har oplevet stor interesse for de to byggefelter. Faktisk har vi fået 18 købstilbud i alt - ni købstilbud på byggefelt A1 og ni på byggefelt A2, udtaler rådmand i By og Land i Aalborg Kommune, Jan Nymark Rose Thaysen, i pressemeddelelsen om salget.

– Samtidig har det været en unik chance for at erhverve sig de sidste byggefelter på Sorthøj. Vi forventer nemlig at gennemføre fredningen af de grønne arealer på Sorthøj i løbet af 1. halvår 2023, tilføjer rådmanden.

Se nøgletal for:
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.151