23948sdkhjf

Sønderjysk bygherre vælger sønderjysk entreprenør til seniorboligfællesskab

Siden foråret 2017 har kreds af borgere arbejdet på at etablere et seniorbofællesskab i den sønderjyske by Toftlund. Med Haderslev Andelsboligforening (HAB) som bygherre og Bo Michelsen A/S som entreprenør bliver ønsket nu til virkelighed.

Meldingen kommer fra entreprenørselskabet med base i Haderslev på LinkedIn.

Totalentreprisen omfatter 30 almennyttige seniorboliger i tre forskellige størrelser i form af en rækkehusbebyggelse i længer à tre – fire boliger i hver.

Desuden opføres fælleshus med gæstebolig, fælleskøkken og hobbyrum, og samlet bliver der tale om et byggeri på 3.000 kvm.

Totalrådgiver på projektet er Arkitekterne Blaavand & Hansson, og underrådgivere er Ingeniørgruppen A/S og Ingeniørgruppen Syd.

For bygherren, HAB, er Kuben Management og Rambøll tilknyttet som bygherrerådgivere.

Hvordan økonomien i projektet ser ud, kommer totalentreprenøren ikke nærmere ind på. Men ifølge databasen til overvågning af udbud og projekter, Projektagenten, har projektet en anslået entreprisesum på 62,5 mio. kr. 

HAB fik i sin tid en henvendelse fra borgergruppen i Toftlund, men aktiviteterne blev bremset af corona i 2020. Først senere blev boligorganisationen inviteret til Tønder Kommune af lokalpolitikerne for at fremlægge mere om seniorbofælleskabet, hvorefter HAB blev valgt til.    

Se nøgletal for:
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.14