23948sdkhjf

Samarbejde griber om sig for el-installatører

Et succesfuldt fælles bud på el-arbejdet i en Kvickly i Slagelse afføder fremtidigt samarbejde mellem el-installationsfirmaerne Sv. Aa. Nielsen i Slagelse og Elektrogården fra Sorø.
Renoveringen af Kvickly i Vestsjællandscentret i Slagelse har været scenen for et samarbejde mellem de to installatørfirmaer Sv. Aa. Nielsen og Elektrogården.

Da opgaven blev udbudt af DK Byg havde den en størrelse, som pressede de interesserede firmaer på faglighed og størrelse:

- Men det var en stor opgave. Ikke mindst fordi den skulle udføres på ganske kort tid. Der skulle altså sættes rigtig mange mand på opgaven. Vi var indbudt til at give tilbud ved en licitation sammen med tre andre firmaer, blandt andre Elektrogården. Og vi endte altså med at byde sammen og fik opgaven på laveste bud, fortæller indehaver af Sv. Aa. Nielsen, Martin Slot, til SN.dk.

Samarbejdet er nu forløbet så godt, at Martin Slot og Carsten Hansen fra Elektrogården har aftalt at de i fremtiden vil gå sammen om fælles bud på store udbud.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.14