23948sdkhjf

Længe ventet byggestart i Sønderborg

KT Erhvervsbygskal opføre de 7.000 solcelleforsynede kvadratmeter butik

Nu er der taget hul på byggeriet af Biltemas nye varehus i Sønderborg, som skulle have stået færdigt sidste år. Men manglen på både byggematerialer og håndværkere som følge af Coronakrisen drillede den svenske detailkæde.

Det var derfor en glad direktør, Jacob Borring Møller, der den 13. februar kunne sætte spaden imellem store vandpytter på den tomme grund på Augustenborg Landevej.

– Det store apparat tager for alvor fat på byggeriet på mandag (20. februar 2023, red), og så ser vi bare frem til den dag, vi får nøglerne og kan flytte ind, sagde direktøren ifølge en pressemeddelelse ved markeringen.

KT Erhvervsbyg skal opføre bygningen i totalentreprise.

Det bliver mere end 7000 kvm, og bliver forsynet med solceller, der kan yde mere end 500 kW og være med til at drive det store jordvarmeanlæg samt LED belysningen. Huset bliver styret og overvåget med CTS, hvor Biltema hele tiden søger at finde optimeringer i driftstider, lysstyringer og temperaturer.

Varehuset i Sønderborg er Biltemas 18. danske varehus. Det forventes at komme til at beskæftige op mod 40 medarbejdere og elever.

Se nøgletal for:
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.094