23948sdkhjf

Efter opkøb: - Nu sætter vi handling bag vores ord

Envidan Gruppen vil være førende i Norden indenfor vand- og spildevand. Nyt køb sætter handling bag ord, mener direktør

Envidan Gruppen understreger sit sats på det norske marked med opkøbet af den rådgivende ingeniørvirksomhed VA Consult.

Sammen har det to virksomheder mere end 70 specialister, der udelukkende arbejder med løsninger til vand- og spildevandssektoren i Norge. Dertil kommer det store fagfællesskab indenfor vandkredsløbet, der udgøres af Envidans nu godt 400 medarbejdere i Skandinavien.

– Vi har sagt det før, og nu sætter vi handling bag vores ord; vi vil være Nordens ledende rådgivningsvirksomhed inden for vand- og spildevand, siger adm. direktør i Envidan Ole Fritz Adeler i en pressemeddelelse om det seneste opkøb i Norge. 

– Og så giver det os mulighed for at komme i betragtning til de større norske vand- og spildevandsopgaver, og dem er der mange af i de kommende år, sigerter Ole Fritz Adeler om købet af VA Consult.

VA Consult er et selvstændigt rådgivende ingeniørfirma inden for vand og afløb med kontorer i Sandefjord, Skien, Drammen og Moss. Firmaet har eksisteret siden 2008 og har lige over 40 medarbejdere. 

– Vi beholder vores fire kontorer i Sandefjord, Skien, Dammen og Moss, og kan nu yderligere supplere vores tilstedeværelse med Envidans kontorer i Oslo, Gardermoen og Elverum. Det betyder, at selvom vi nu bliver en del af Envidan-Gruppen, er vi fortsat lokale, udtaler Tor Håkon Møller, som er bestyrelsesformand og daglig leder i VA Consult om handlen set fra sælgers perspektiv.

Som vand- og spildevandsspecialister rådgiver Envidan, der har kontorer i seks danske byer, om alt fra klimatilpasning til nøglefærdige anlæg, og udvikler softwareløsninger til vandsektoren. Samlet set har virksomheden nu 16 kontorer fordelt på Danmark, Norge og Sverige.

I ryggen har Envidan den Nordeuropæiske kapitalfond Waterland med et mål om at gøre rådgiverfirmaet til en stærk europæisk spiller inden for løsninger til vandkredsløbet.

Se nøgletal for:
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.094