23948sdkhjf

Ny mand skal bygge bro for Jorton

Entreprenørfirmaet Jorton broafdeling får en ny leder i form af Kasper Find Rasmussen, der gennem 15 år har været en del af huset som entreprise- og projektleder, projektchef og områdechef.

Ændringen i toppen af afdelingen betyder dog ikke et farvel til den tidligere chef, Kurt Hansen, der fortsætter i afdelingen, nu som projektkoordinator.

De ni år med Kurt Hansen i front har broafdelingen gennemgået en række ændringer: 

– Vi har udvidet vores fysiske engagement ved også at have kontor på Sjælland, fortæller den afgående chef.

I 2017 delte firmaet afdelingen op i to specialer, så der nu er en renoverings- og nybyg enhed under den samlede broafdeling. 

– Det betyder også at vi er godt gearet til at håndtere for eksempel den nye 2035 infrastrukturplan, hvor mange spændende projekter er ved at udmønte sig, lyder det fra Kasper Find Rasmussen.

Den nye chef vurderer også, at broafdelingen står godt rustet til fremtidens opgaver.

– Vi har nogle helt særlige kompetencer og erfaringer her i afdelingen, som er ret unikke. De er ikke kommet af sig selv, men fordi vi har været heldige at have dygtige folk omkring os, som tilmed er blevet i afdelingen gennem årtier, forklarer Kasper Find Rasmussen og peger på, at et 25-års jubilæum ikke er en sjældenhed i huset, ligesom 40-års jubilæer ses med med jævne mellemrum.

Se nøgletal for:
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.125