23948sdkhjf

Huscompagniets sats på rækkehuse sikrer aftale med pensionsselskab

Byggeriet af de 52 nye rækkehuse syd for Aalborg starter hen mod sommeren

Huscompagniet og PFA indgår samarbejde om bæredygtigheds-certificerede rækkehuse i den hastigt voksende forstad Svenstrup syd for Aalborg. 

Byggeriet af de 52 nye, etplans rækkehuse i størrelser fra 85 til 110 kvm starter medio 2023.

– Vi har store forventninger til samarbejdet, som forankres i dette første rækkehusprojekt. Denne aftale bekræfter os i, at vi er en attraktiv samarbejdspartner, som har kompetencerne til at begå sig med landets største investorer, siger Martin Ravn Nielsen, Group CEO hos Huscompagniet, i en pressemeddelelse.

Fra typehuskæmpens side kaldes aftalen endnu et "skridt i selskabets ambition om at vokse på rækkehusmarkedet for professionelle investorer". 

Samtidig påpeges det, at projektet er på linje med selskabets arbejde for mere bæredygtighedscertificeret byggeri. Rækkehusene, som Huscompagniet sælger til PFA, forventes således at blive certificeret efter DGNB Guld.

Salg af rækkehuse til professionelle investorer blev gjort til en del af Huscompagniets kerneforretning i 2020. Seneste store samarbejde på rækkehus-fronten var en stor rammeaftale på op til 370 rækkehuse i Tingbjerg med ejendomsselskabet Nrep, som blev præsenteret sidste sommer.

HusCompagniet lander aftale på 370 rækkehuse efter køb af husfabrik

Se nøgletal for:
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.094