23948sdkhjf

Regionsmesterskab til Aarhus-elev

Rasmus Lunden fra Aarhus Tech er netop blevet kåret til regionens bedste flisemurer.
Efter to dage med en spændende og intens dyst på faglige færdigheder, blev de dygtigste elever inden for bygge- og anlægsuddannelserne præmieret på Herningsholm Erhvervsskole.

46 unge håndværkere fra 10 forskellige erhvervsskoler i Region Midt og Nord dystede inden for 10 fag om at blive deres fags bedste og dermed sikre sig en plads ved DM i Skills, der finder sted i Aarhus til januar.

En af dem var Rasmus Lunden, som glad og tilfreds kunne vende hjem til Aarhus med titlen som regionens bedste flisemurer. Ved de regionale mesterskaber er der inden for mureruddannelsen nemlig to forskellige konkurrencediscipliner: murer og flisemurer.

- Det var sjovt at være med til, men det var også drønhårdt. Der var bare knald på de 11 timer, som konkurrencen varede. Det er den sværeste opgave, jeg har set endnu, så den gav sved på panden, men heldigvis så gik det jo godt, fortæller 19-årige Rasmus, som er i lære hos murermester Glerup 2011 i Aarhus.

Godt at prøve presset situation
Udover æren, en boremaskine og forskellige andre gaver synes Rasmus også, at han lærte meget ved at være med ved regionsmesterskaberne.

- Det er godt at have prøvet at arbejde under så stort et pres. Det kan jeg helt sikkert få glæde af, når jeg om ca. 1½ år skal til svendeprøve, og nu får jeg jo en ny chance for at øve mig, når jeg skal konkurrere igen ved DM i Skills i Aarhus i januar, siger Rasmus.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.094