23948sdkhjf

Teknikvirksomhed øjner milliardomsætning og sender kendt navn på pension

Ændringer giver CBREs danske setup et nyt forretningsben med ekspertise i el, automation og mekanik

Efter små halvandet år under ejendoms- og facilities managementkæmpen CBRE’s vinger skifter teknikvirksomheden CBRE Intego navn til CBRE Teknisk servicepartner.

Aftalen om salget af det daværende Intego til CBRE blev underskrevet i april 2021. Firmaet tog efterfølgende navnet, som nu snart bliver en del af historien.

– Nu sender vi Intego-navnet på pension. Det har vi ikke haft så travlt med, da det har været vigtigt at vise både til vores medarbejdere og markedet, at vi bevarer grundkernen i virksomheden, fortæller adm. direktør i CBRE Teknisk servicepartner, Jens Frost Mikkelsen, i en pressemeddelelse om ændringen.

Jens Frost Mikkelsen var topchef i Intego før salget til CBRE, og han hæfter sig ved, at noget bliver taget med fra Intego: Virksomhedens gamle tagline ’Teknisk servicepartner’, som bliver en del af forretningens nye navn.

Vil fordoble milliardomsætning på fire år

Ændringerne betyder også, at CBRE's danske setup får et nyt forretningsben i form af CBRE Teknisk Servicepartners tekniske løsninger inden for el, automation og mekanik til industri, erhverv og infrastruktur.

Med den øgede integrationen får CBRE dels styrket sit geografiske fodaftryk i Danmark via CBRE Teknisk servicepartners 17 afdelinger på tværs af landet, dels udvides virksomhedens servicepalette, så kunderne kan samle flere opgaver ved én leverandør.

På listen over kunder, som vil vække genklang i en bredere offentlighed, finder man i dag Siemens Gamesa, Ørsted, Coop, Danish Crown og Arla.

Voldsom vækst på halvandet år

Ved opkøbet i 2021 havde Intego en omsætning på 738 mio. kr. og beskæftigede 850 ansatte. Siden er virksomheden vokset til flere end 1.000 medarbejder og forventes at runde 1 mia. kr. i omsætning i 2022, svarende til en organisk vækst på mere end 25 pct. sammenlignet med 2021.

- Når vi kigger på Danmark, ser vi et marked, der er modent til at tage næste skridt mod mere outsourcing af serviceopgaver relateret til facilities management, vurderer Michael Rusborg.

CBRE i Danmark, der i alt tæller 1400 medarbejdere fordelt på 19 afdelinger, har en vækststrategi med en målsætning om på fire år at fordoble omsætningen, der for 2022 ventes at blive knap 1,4 mia. kr.

Det kræver ifølge firmet betydelige – om end ikke nærmere specificerede – investeringer i ny teknologi, digitale systemer og ikke mindst rekruttering.

Se nøgletal for:
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler
Andre Nordiske Medier

Nyhedsbreve

Send til en kollega

1.226