23948sdkhjf

Anlægsgartner henter rutineret markedschef

Den 1. januar 2023 tiltræder Søren Faebo Larsen stillingen som branding- og markedschef hos Malmos Landskaber.

Hermed falder en vigtig brik på plads til realisering af selskabets vækstplan, lyder det i en pressemeddelelse fra anlægsgartneren, som i januar 2020 blev købt af franske Idverde.

– Søren Faebo Larsen vil - sammen med det i forvejen stærke Malmos hold - styrke Malmos Landskabers positionering på markedet gennem et revitaliseret produktprogram. Programmet tager afsæt i vores kunders behov for naturbaserede løsninger, tidlig involvering, bæredygtighed og et reelt partnerskab til den rigtige pris, siger Kim Thinggaard, adm. direktør Malmos Landskaber, i pressemeddelelsen.

Søren Faebo Larsen har i mere end 25 år været tilknyttet Altan.dk som leder, direktør og bestyrelsesmedlem i deres transformation, og i en årrække som markedsdirektør i Enemærke & Petersen, hvor han arbejdede med entreprenørselskabets vækst og geografiske spredning. Endelig har han arbejdet med klimaprojekter som ledelseskonsulent hos Smith Innovation.

Fra hovedpersonen selv lyder det, at han ser frem til at arbejde med markedspotentialet med et globalt og samfundsmæssigt behov for klima- og energiløsninger:

– Det føles faktisk lidt som, da vi startede altan-forretningen op for 15-20 år siden. Dengang vidste folk ikke meget om altaner og troede ikke, at det kunne lade sig gøre at bryde branchens tilgang til at være leverandøren sidst i værdikæden. Men det lykkedes - og det samme kan ske i landskabsbranchen, siger Søren Faebo Larsen og fortsætter:

– Fundamentet er på plads, og markedet er nu modent. I mine øjne er det en unik mulighed for at videreudvikle en god virksomhed til at være fremtidens naturbaserede partner.

Senest Malmos præsenterede årsregnskab var det med flere rekorder. 2021 endte således med historisk omsætning på 212 mio. kr. Det samme gjorde sig gældende for selskabets resultat før skat på 20 mio. kr.

Se nøgletal for:
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.11