23948sdkhjf

Midtjysk installatør løber med stor Skejby-kontrakt

MB Networks A/S har vundet licitationen på IT-net til samtlige 216.000 m² på det kommende universitets-hospital i Skejby. Det baner vej for nyansættelser.
MB Networks har gennem flere år haft stor succes med installation af fibernetværk for energiselskaberne, og denne erfaring skal nu udnyttes til at etablere en komplet fiberløsning indendørs i hele hospitalskomplekset på Det Nye Universitetshospital i Skejby (DNU).

Virksomheden fra Rødkærsbro i Midtjylland gav det bedste tilbud og har således indgået en rammeaftale med Region Midtjylland om etablering af fibernetværk i det 216.000 m² store hospitalsbyggeri.

- Der er tale om det største hospitalsbyggeri i Danmark nogensinde, og vi er meget stolte af at blive valgt af Region Midtjylland til et så driftskritisk område som IT-netværk, siger adm. direktør i MB Networks, Carsten Lund.

Projektet består af 11 delområder, og etableringen af netværket i det første delområde på 33.000 m2 påbegyndes medio 2013. De øvrige delområder iværksættes løbende, og hele projektet forventes afsluttet i 2019.

- Rådgivergruppen på DNU har beskrevet kravene meget grundigt, og den valgte løsning er den helt rigtige til et så stort kompleks. Vi er overbeviste om, at løsningen kommer til at danne standard for nye stor-byggerier, især indenfor hospitalssektoren, fortsætter Carsten Lund.

MB Networks skal levere og installere samtlige komponenter i netværket (føringsrør, fiberkabler, rackskabe mv.), og der skal monteres en del udstyr (bl.a. switche) som leveres af bygherren.

- Det er en stor ordre for os, og den vil øge vores omsætning betydeligt. Vi forventer nyansættelser, og vi vil naturligvis bestræbe os på at gøre bygherren så tilfreds, at der også følger service med efterfølgende, afslutter Carsten Lund.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler
Andre Nordiske Medier

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.094