23948sdkhjf

Time Danmark åbner afdeling på Sjælland

Med nye salgs- og service faciliteter i Skovlunde og en udvidelse af medarbejderstaben tilbyder Time Danmark nu de sjællandske kunder bedre service.
Time Danmark, der forsyner danske energiselskaber og udlejere med liftkøretøjer monteret på kassevogne og chassis, samt larvebåndslifte, vil med den nye afdeling spare kunderne for kørerturen til sin afdeling i Farsø.

Efter i længere tid at have været på udkig efter egnede lokaler har Time Danmark nu udvalgt Skovlunde som hjemsted for en lokal afdeling på Sjælland.

Ud over serviceværkstedet vil der også blive et showroom samt indendørs og udendørs udstilling af liftkøretøjer og maskiner til udlejningsbranchen.

Samarbejde højner niveauet
- Time Danmark har indgået en samarbejdsaftale med A.L.T-Service, der tilbyder service og reparation af køretøjer, så som kassevogne og lastbiler, udtaler Service chef hos Time Danmark, Jonas Zinglersen, og uddyber at kunder dermed kun behøver at aflevere liftkørertøjet ét sted for at få komplet service.

Og servicechefen forventer sig meget af det nye center:

- Allerede nu har vi mange ordrer til Time Danmarks nye liftserviceværksted, og vi har et mål om at kunne udvide medarbejder staben i løbet af den nærmeste fremtid, udtaler Jonas Zinglersen og tilføjer at man med egen servicebil kan mindre reparationer hos kunden.

Torsdag den 4 oktober 2012, mellem kl 10-15 er der officiel indvielse af faciliteterne på Meterbuen 6 -12 , bygn. 4E i Skovlunde.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler
Andre Nordiske Medier

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.11