23948sdkhjf

Succesfuldt korrosionsseminar

Korrosionsseminaret for rådgivere, som Uponor afholdt i Glostrup den 13. september, kom omkring nyt indenfor korrosionsforebyggelse mm.
25 rådgivere brugte et par timer til at blive opdateret med den sidste nye viden indenfor korrosion, korrosionsforebyggelse og andre relevante emner i den forbindelse. Der skriver Uponor.

En veloplagt Frank Fontenay fra Force Technology gav tilhørerne en indsigt i de fremskridt, der var gjort for at analysere korrosion i brugsvandsinstallationer og hvilke faktorer indenfor materialer man skal være opmærksom på i forbindelse med installation af brugsvandssystemer.

Specielt på Sydsjælland gør det meget aggressive vand det meget vigtigt at vælge de korrekte materialer til rørføringen, da man her har oplevet, at metalfittings og rør kan gennemtære efter 1 – 1½ år.

En ikke mindre veloplagt Hans Kragh fra Rambøll gennemgik de erfaringer, der var gjort fra rådgiverside med hensyn til designet af brugsvandssystemer. Herunder hvilke elementer i forbindelse med designet og kravspecifikationer man skal være opmærksom på. Hvorledes ansvaret kan være svært at placere, hvis forventninger, funktionalitet, udførelse og holdbarhed ikke spiller sammen var et andet emne, der vakte rådgivernes interesse.

Hans Kragh gennemgik ligeledes hvordan udbudsmateriale i forbindelse med offentlige projekter bliver mere og mere EU-orienteret med de muligheder og ikke mindst begrænsninger der ligger i at sammensætte et korrekt udbudsmateriale fremover.

Et tilsvarende arrangement løber af stablen i Brabrand 27. september, hvor de tilmeldte rådgivere kan se frem til et par givtige timer i godt selskab med gode kollegaer og kvalificerede indlægsholdere.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078