23948sdkhjf

Stenfirmaer samler kræfterne

PTP Handelsfirma ApS og euro-sten A/S samler sine aktiviteter på Horsens Havn. PTP Handelsfirma lukker samtidig sit lager i Hanstholm.
PTP Handelsfirma ApS er leverandør af et af Danmarks største programmer i granitskærver og andre råstoffer, som sælges gennem mere end 200 forhandlere i hele Danmark.

Distributionen har hidtil foregået fra lageret i Hanstholm, men for at optimere produktion, lagerstyring, administration og salg flyttes produktionen til Horsens.

Ved at samle aktiviteterne i Horsens forventer firmaerne, at man vil opnå nogle geografiske fordele; både i forhold til tilgang af varer og mere effektiv ekspedition af kundeordrer.

Ingen afskedigelser trods lukning
Euro-sten og PTP Handelsfirma oplyser, at de ved sammenlægningen til ét centralt lager i Horsens, vil kunne tilbyde flere færdige løsninger med natursten som granitchaussesten og granitskærver på samme bestilling.

Lukningen af lageret i Hanstholm medfører ingen afskedigelser. De forøgede aktiviteter på Horsens Havn, vil blive udført i samarbejde med andre aktører på Sydhavnen.

Flytningen af aktiviteterne er en i gangværende proces, og forventes fuldført inden nytår.

Fakta
Euro-sten overtog i januar 2011 hovedparten af aktierne i PTP Handelsfirma.

euro-sten as og PTP Handelsfirma ApS, er en del af Nord-Stein Gruppen; en af Nordeuropas
største grossister af natursten og råstoffer.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.281