23948sdkhjf

Risskov-boliger i god gænge - fremrykker overlevering fra entreprenør

Udvikleren Rescale er godt på vej med 122 nye seniorboliger i Risskov i det nordlige Aarhus, hvor den traditionsrige rejsegilde-krans gik til tops i den forgangne uge til tops, da udvikleren inviterede til rejsegilde 16. november. 

EMR Murer & Entreprenør er entreprenør på projektet, der er tegnet af Aart Architects. Koncenton er investor, skriver Rescale i en pressemeddelelse.

Navnet på projektet er ”Risskovhaven”, som bliver en del af Go’ Bolig Almanak, der tilbyder boliger til seniorer 55 plus.

Byggeriet rummer fire forskellige typer lejemål. Det er to- eller treværelseslejligheder, hvor der er altan og eller direkte udgang til det fælles gårdmiljø. Flere af lejlighederne har et dobbelthøjt rum, som giver plads til store vinduespartier. Byggeriet har også en parkeringskælder med ladestandere og elevator, og der er åbent i midten, så der kommer lys ned.

Fremrykker overlevering

Selve byggeprocessen har været god, lyder det i pressemeddelelsen fra projektchef Morten Høj Christensen fra Rescale:

– Vi har kunnet rykke overleveringsdatoen frem, så vi afleverer de første boliger til vores slutinvestor Koncenton i april 2023, siger han og henviser til, at aftalen om aflevering fra EMR er fremrykket.

Også fra entreprenøren kredser ordene om tiden:

– Vi er rigtig godt med tidmæssigt, og vi er snart klar til at overdrage de første prøvelejligheder, siger projektleder for EMR Murer & Entreprenør, Jesper Simonsen, om processen:

– Nu har vi fået tørt tag op, så vi kan arbejde indenfor hen over vinteren, og det er en stor fordel, fortsætter han.

De første rykker ind i foråret

Adm. direktør for Rescale, Søren Palmelund, fremhæver de fælles faciliteter, beboerne får adgang til. I byggeriets midte kommer der et hævet, fælles gårdmiljø med et orangeri, udendørs fitness og en petanquebane.

- Der er også møde- og selskabslokaler, der kan danne rammerne om fødselsdage, barnedåb, konfirmationer med mere, men lokalerne vil også være ideelle til kulturelle arrangementer, foredrag eller kurser. Desuden er der tre værelser, som er beregnet til overnattende gæster, så der er rigtig god mulighed for at få besøg af venner og familie – også langvejs fra, siger Søren Palmelund

De første seniorer flytter ind i de nye lejligheder på Arresøvej i april og maj 2023.

Se nøgletal for:
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler
Andre Nordiske Medier

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.094