23948sdkhjf

Kontorbyggeri kun med LED

Philips nye hovedkontor i København anvender fleksibel og dynamisk belysning til at skabe et godt arbejdsmiljø, og er samtidig 100 procent LED-baseret.
Den hollandske elektronikgigants har allerede gennemført Work Place Innovation-konceptet (WPI) flere steder i sin internationale organisation, og fra oktober 2012 er det danske hovedkontor i København også indrettet efter WPI-konceptet.

WPI-konceptet har som mål at skabe det bedst mulige arbejdsmiljø, med fokus på fleksibilitet og dynamisk belysning som er skabt til at fremme effektivitet og afslapning.

- Samme tankegang har vi brugt, til at indrette vores 1.800 m² kontor, der er fordelt over to etager og udelukkende belyst af LED-armaturer og lyskilder, siger Morten Felding, VP, General Manager Lighting Nordic & Country Manager Philips Danmark A/S.

Demonstrerer LEDs potentiale
WPI kontoret opererer med flere slags arbejdspladser, ”Touch down” områder, hvor medarbejderne på farten kommer ind, arbejder i kort tid og tager videre. Mere afskærmede kontorområder hvor man arbejder længere, og derfor har behov for fred og ro. Mindre rum, hvor man i kortere perioder kan arbejde alene. Mødelokaler til større møder og ”Break out” pladser til mere uformelle samtaler.

Forbedret belysning betragtes her som et af de mest effektive midler til at skabe et bedre arbejdsmiljø, og lyset er derfor også tilpasset efter dagslyset, den dynamik som arbejdet kræver, eller fred og ro til eftertanke.

- Ved første øjekast ligner det et normalt nyt kontor, men der gemmer sig flere spændende overraskelser og et lysdesign, der er udover det sædvanlige. Vi vil gerne vise, hvor meget LED har at byde på, både i forhold til at skabe et godt arbejdsmiljø og til at levere æstetisk flotte og spændende løsninger, fortæller lysdesigner Anne Marie Lund, Philips Lighting.

Fakta om Phillips nye danske hovedsæde:
Beliggenhed: Frederikskaj, København
Anvendte armaturtyper m.v.: DayZone, StyliD, LuxSpace, Luminous Textile m.fl.
Belysningsdesign: Philips Lighting
Belysningsløsning: 100 % LED-belysning af 1.800 m² nyindrettede WPI-kontorlokaler
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler
Andre Nordiske Medier

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.109