23948sdkhjf

Nyt Om Navne: Nyansættelser i byggeriet

Læs i dag om nyansættelser hos blandt andre JCN, mtre og Uretek.
Alectia A/S
Hassan Walid Chaachouh er blevet ansat som ingeniør hos rådgivningsvirksomheden i Virum. Han bliver tilknyttet afdelingen HVAC Design, der beskæftiger sig med ventilation, varme og sanitet.

Hassan Walid Chaachouh har rødder i Palæstina, men er født og opvokset i Danmark. Han blev færdiguddannet som civilingeniør i bygningsdesign fra DTU i 2012, hvor han blandt andet har været involveret i udviklingen af solenergihuset FOLD til DTUs deltagelse i Solar Decathlon Europe 2012 og skrev speciale om beregnet kontra faktisk energiforbrug på Hillerød Rådhus.

Desuden er Michael Skipper ansat som ingeniør i Installationer under Building Division. Michael blev færdiguddannet som autoriseret el-installatør fra Teknisk Akademi i Hadsten i juni 2012 og er tidligere uddannet elektriker ved Hessellund EL i Odder.

Gottlieb Paludan Architects
Virksomheden har ansat Uffe Wainø, Brunella Vejbæk og Marise Fiebig fra den tidligere landskabstegnestue Thing & Wainø. Uffe Wainø skal femover stå i spidsen for Gottlieb Paludans styrkede landskabsafdeling med fokus på områder som infrastruktur, VVM og vindmølleplanlægning samt byudviklng og cyklisme.

JCN A/S
Byggefirmaet med domicil i Vildbjerg ved Herning har ansat Lars Adamsen som regionschef for storområdet Aarhus.

Lars Adamsen har tidligere arbejdet hos bl.a. NCC, ligesom han har været divisionsdirektør for Region Midtjylland hos MT Højgaard.

Mtre aps
Sanne Lindhardt er den 15. september tiltrådt en nyoprettet stilling som projektchef hos arkitektfirmaet mtre.

Sanne Lindhardt har tidligere været leder af arkitektafdelingen i NNE Pharmaplan, vicedirektør i Dansk Arkitektur Center og tegnestuechef hos ADEPT. Sanne vil indgå i mtre’s ledergruppe med fokus på bygherrerådgivning, akkvisition og forretningsudvikling.

Uretek
Ingeniør Marc Gabriels er blevet ansat hos Uretek i Nørre Aaby, hvor han bl.a. skal arbejde med salg og udvikling af Ureteks funderingsløsninger med ScrewFast Skruepæle.

Marc Gabriels er uddannet bygningsingeniør fra Odense Teknikum hos Syddansk Universitet og har flere års som entrepriseleder og projektleder af byggeprojekter hos MT Højgaard og senest SkovBo Villa.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.079