23948sdkhjf

Vinder tænker klima ind i hele værdikæden

Bæredygtighed og klimahåndtering er indtænkt overalt i virksomhedens værdikæde, siger Building Awards juryen om vinderen af dette års Klimapris, CP ApS

Vinder af Klimaprisen ved dette års Building Awards, under Licitationen - Byggeriets Dagblad, er CP ApS, der med 150 ansatte er en af de markedsledende inden for byggepladsindretning og udlejning af kontor- og mandskabsmoduler, containere, materiel, lifte og pavilloner. Prisen blev uddelt torsdag aften.

Om vinderen siger juryen blandt andet, at bæredygtighed og klima er forsøgt indtænkt overalt i virksomhedens værdikæde; fra den mindre biogasproduktion af kantinemaden til den mere markante udvikling af solcelleelementer, der kan bruges på byggepladsskure, både hvor de leverer byggepladsservices og hvor disse lejes ud til andre.

36 år gammelt firma

"Med samtidig fokus på benyttelse af så mange eldrevne værktøjer og maskiner som muligt, opnår de en relevant reduktion af klimabelastningen, også i udførelsen af byggeriet, der står som et vigtigt supplement til det klimavenlige design og materialer med reduceret CO2-belastning, som man i Klimaprisen tidligere har præmieret", skriver juryen blandt andet.

CP ApS blev grundlagt i 1986 og er en 100 procent danskejet familievirksomhed.

"Vores kundekreds spænder fra bygge- og anlægssektoren over industrien til offentlige og private virksomheder og institutioner. Vores mission er enkel: Kvalitetsprodukter og gennemtænkte løsninger skal bidrage til at skabe optimale resultater." skriver virksomheden blandt andet på sin hjemmeside.

Læs mere om Building Awards 2022 og dette års finalister på www. licitationen.dk/ba22

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.094