23948sdkhjf

MT Højgaard-selskab henter ny direktør i udvikler under afvikling

MT Højgaard Projektudvikling vil styrke sin profil og kompetencer inden for udvikling af bæredygtige erhvervs- og boligprojekter og ansætter derfor Johnny Sørensen som ny projektudviklingsdirektør.

Han starter den 1. januar 2023, og hans opgave bliver at udvikle projekter inden for bolig, erhverv og detailhandel.

Det skriver selskabet i en pressemeddelelse.

Som baggrund er Johnny Sørensen  uddannet indenfor økonomi og finansiering, blandt andet som stats. aut. ejendomsmægler og civiløkonom. Han har mere end 40 års erfaring inden for ejendomsmarkedet, heraf de seneste cirka 25 år inden for projektudvikling.

Johnny Sørensen kommer fra en tilsvarende stilling som udviklingsdirektør hos Bonava, hvor han blandt andet har haft ansvaret for indkøb af grunde, udvikling og salg af boligprojekter til investor og slutbruger. I forbindelse med afvikling af Bonavas aktiviteter i Danmark har Johnny Sørensen  haft det kommercielle ansvar for salg og aflevering af grunde og projekter.

– Vi får en projektudviklingsdirektør med en solid udviklingsbaggrund kombineret med en omfattende forretningsforståelse. Han har meget brede kompetencer og mange års erfaring, hvilket vi ser som et aktiv i vores ambition om at udvikle flere bæredygtige projekter, siger Mads Bøgelund Lauritzen, adm. direktør i MT Højgaard Projektudvikling, i pressemeddelelsen.

Under to år som selvstændig enhed 

MT Højgaard Projektudvikling blev ved indgangen til 2021 etableret som en selvstændig virksomhed i den samlede MT Højgaard koncern, der blandt andet rummer entreprenørvirksomhederne MT Højgaard Danmark og Enemærke Petersen. 

Selskabets nuværende udviklingsopgaver tæller blandt andre flere projekter i Sydhavnen i København, bofællesskab i Roskilde, byudviklingsprojektet Dalum Papirfabrik i Odense og et projekt i Risskov, der indeholder et flerbrugerhus skabt i samarbejde med PFA.

Projektudviklingsselskabets medarbejdere har indsigt i de lokale markeder og leverer alle typer af ydelser inden for ejendomsudvikling, byudvikling, planlægning, projektstyring, byggeri, bæredygtighedsrådgivning og bæredygtighedsledelse.

Se nøgletal for:
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.109