23948sdkhjf

Herfølge-håndværkere går sammen

Seks håndværkere er gået sammen i ’Energihuset Herfølge’, hvor de tilbyder rådgivning og konkrete løsninger med energibesparende tiltag i boligen eller virksomheden.
Solpaneler, jordvarme, ekstra isolering, biobrændsel, varmegenvinding, LED-belysning, energiruder, energivenlige installationer og energioptimering er nu hverdagsord for byggebranchen.

I Herfølge er seks lokale leverandører derfor gået sammen i det nye 'Energihuset Herfølge'. Her tilbyder partnerne både hver for sig og i fællesskab rådgivning, information og helt konkrete løsninger med energibesparende tiltag i boligen eller virksomheden.

Showroom med de mange muligheder
Energihuset Herfølge har fysisk en fælles adresse på Vordingborgvej 162. Her er det muligt efter aftale med en eller flere af partnerne at få vist eksempler på nogle af de besparelsesmuligheder, som findes både i selve bygningen og i de tekniske installationer.

I huset findes både eksempler på ventilationsanlæg, varmepumper, biokedler, brændeovne, træpillekedler, sparebelysning, solpaneler, jordvarme, energiruder, vandbesparende sanitet, trykstyrede pumper, intelligente el-løsninger og efterisolering.

På sigt er det planen at tilbyde temaaftener med eksperter og gode eksempler på, hvor meget der egentlig er at spare, og hvor hurtigt en investering i f.eks. solpaneler eller LED-belysning tjener sig hjem.

Lokale kræfter
Energihuset Herfølge samler en række lokale håndværkere med bredt kendskab til optimering af energien i private husholdninger og erhvervslivets bygninger.

De seks partnere er Dansk Ventilation og Klima Teknik, Hansgaard VVS, JBH Elservice, Isokvik Isolering, PJ Byg og Thoms Pejse.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078