23948sdkhjf

Stigende interesse får Rockidan til at udvide

Rockidan i Aabenraa udvider på salgssiden for at leve op til den stigende interesse i integrerede akustikløsninger, som firmaet oplever over hele landet.
Rockidan A/S har pr. 1. september 2012 ansat Emil Nøhr som projektsælger med primær fokus på firmaets fuldpudsede akustiklofter.

Emil Nøhr har i en årrække arbejdet med projektsalg til byggebranchen hos PP Mestermaling og kommer derfor til at supplere Rockidans stab af tekniske konsulenter på både akustik- og malerområdet.

Mere opsøgende arbejde
- Akustikken er begyndt at spille en vigtig rolle ved både nybyggeri og renovering, og vi oplever et stort behov for information og tæt sparring med arkitekter og entreprenører, forklarer administrerende direktør i Rockidan, Jens Veibye Johansen, og tilføjer:

- Ved at udvide staben med en erfaren kapacitet kan vi nu skrue op for det opsøgende arbejde, samtidig med at den tekniske stab kan fokusere 100 procent på at servicere de igangværende projekter.

Rockidan har hovedsæde i Aabenraa og beskæftiger i alt 12 medarbejdere. Firmaet rådgiver om og markedsfører systemløsninger til renovering af overflader i bolig og erhvervsbyggeri.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler
Andre Nordiske Medier

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.125