23948sdkhjf

Teknikfirma ser muligheder i Femern og udvider igen

1. november åbner CBRE Intego en ny afdeling i Nykøbing Falster og kommer dermed op på 17 på landsplan

Den tekniske servicepartner CBRE Intego ser et stort potentiale på Lolland-Falster og udvider nu med ny afdeling i Nykøbing Falster.

- I CBRE Intego har vi en ambition om hele tiden at styrke vores lokale tilstedeværelse, så vi er tæt på vores kunder – og nu tager vi således endnu et skridt i den retning med etableringen af afdelingen i Nykøbing Falster, fortæller direktør Lars Schjødt i en pressemeddelelse og fortsætter:

- Vi har haft stor succes med de omkringliggende afdelinger i Odense og Nakskov, hvor vi har oplevet en betydelig vækst, og vi ser derfor et stort potentiale i yderligere en lokation på Lolland-Falster, hvor vi får en lokalkendt afdelingsleder i spidsen, som kender området og virksomhederne der indgående. 

Femern tæller op

Det bliver Nichlas Larsen, som i forvejen er afdelingsleder for otte medarbejdere i afdelingen i Nakskov, der får ansvaret den daglige drift af den nye afdeling. 

Han fortæller, at Nykøbing Falster længe har været i kikkerten. 

- Vi har længe haft et godt øje til Nykøbing Falster, hvor vi foruden at give mulighed for at udvide vores tilstedeværelse i et område med mange industrivirksomheder også er beliggende nær Femern-projektet. Dels kan der være forskellige opgaver i relation til selve byggeriet af Femern-forbindelsen, og dels er der også et mere langsigtet perspektiv i, at flere virksomheder vil flytte til området, som med tiden potentielt kan bidrage til yderligere samarbejdsaftaler og nye kunderelationer, siger Nichlas Larsen og supplerer: 

- Derudover har Nykøbing Falster en central placering i forhold til rekruttering af kvalificerede og dygtige medarbejdere, da vi har nemmere ved også at appellere til potentielle medarbejdere bosiddende på Sjælland.

Med afdelingen i Nykøbing Falster er det også hensigten at fremme CBRE Integos udrulning af ladestandere til el- og hybridbiler.

Virksomheden har hovedsæde i Aalborg og afdelinger i Viborg, Randers, Aarhus, Hedensted, Herning, Holstebro, Horsens, Kibæk, Esbjerg, Grindsted, Aabenraa, Kolding, Odense, Nakskov og København foruden den kommende i Nykøbing Falster.

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.094