23948sdkhjf

HusCompagniet øger satsning i Sverige

Det danske typehusfirma har på under to år solgt 60 huse fra sit kontor i Malmö. Nu opruster man kraftigt i Sydsverige, og i 2013 åbner en ny afdeling i Göteborg.
I midten af 2010 rykkede HusCompagniet ind på det svenske marked med etableringen af en afdeling i Malmö, og målsætningen er at opføre langt flere stenhuse på det svenske marked end de 60, der indtil videre er solgt til huskøbere på den anden side af Øresund.

HusCompagniet har efter godt to år i det sydsvenske taget 10 procent af markedet i Sydskåne og har stor tro på, at det vil kunne lade sig gøre at tage et endnu større skridt ind på det svenske husmarked.

Udfordringen er at gøre svenskerne lige så glade for at bygge drømmehuset i sten som i træ, og derfor går HusCompagniet nu i offensiven i bestræbelserne op at fortælle mere om fordelene ved at bo i et stenhus.

- Boligkunderne har vist stor interesse for os og været meget nysgerrige omkring vores huse i de første to år, vi har været til stede i Sverige. Stenhuse opfattes som god kvalitet, og mange kunder bliver overrasket, når vi fortæller, at husene kan bygges til priser, der svarer til, hvad et træhus koster. Derfor vil vi gerne udvide konceptet til hele Sydsverige og tror på, at vi kan revolutionere markedet, siger Søren Hansen, VD i Svenska HusCompagniet.

Han forventer, at fortsætte udvidelsen af markedet til også at gælde Gøteborg til næste år.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.095