23948sdkhjf

Rådgiver kritiserer storentreprenørs tilsyn

Cowi kritiserer kvaliteten af det faglige tilsyn på en ny skole til 118 mio. kr. i Fredensborg. Totalentreprenøren GVL Entreprise erkender problemet.
I et notat om kvaliteten af det faglige tilsyn på det nye skolebyggeri i Fredensborg, er det rådgivende ingeniørfirma Cowi meget kritisk. Det skriver SN.dk.

Dokumentationen af arbejdet er ikke alle steder i orden, og ifølge avisen er det særligt slemt med tilsynsnotaterne på el- og vvs-arbejderne.

Den skarpe kritik kommer i kølvandet på, at flere håndværkere luftede en bekymring omkring fugtskader i skolebyggeriet , som de frygtede kunne udvikle sig til skimmelsvamp hen over vinteren.

Retter totalentreprenøren GVL Entreprisen ikke op på problemet indenfor 14 dage vil Fredensborg Kommune ifølge SN.dk tilbageholde en del af kontraktsummen og selv udføre tilsynet.

Entreprenør garanterer for byggeriets kvalitet
GVL Entreprisen erkender problemerne med dokumentationen. Til gengæld garanterer entreprenørfirmaet for byggeriet kvalitet:

- En ingeniør kan godt tage en kasket på, sætte sig ind i bilen og køre på tilsyn. Det er én måde, vi har valgt at have ingeniøren på pladsen langt oftere, for at fange problemerne, når de opstår, siger GVL entreprises projektleder på projektet, Henrik Collin, til SN.dk.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.079