23948sdkhjf

Park og Vej samles under én hat

Smidighed og ressourceoptimering er målet for en ny organisering af Park og Vej i Odsherred Kommune.
'Kunden' og kerneopgaverne skal mere i fokus for Park og Vej i Oddsherred Kommune. Derfor arbejder man på en reorganisering af driftsområdet under én hat og med en ny bestillerfunktion med to drifts- og budgetansvarlige.

Formålet er endvidere at få mere smidighed og ressourceoptimering med tydelige beslutningskompetencer, mulighed for langsigtet planlægning.

Park og Vej, som er et driftsområde under fagcentret Natur, Miljø og Trafik i Odsherred Kommune og forestår opgaver inden for vintertjeneste, vejbelægning, fortove og de grønne områder.

Miljø- og Klimaudvalget har fået udarbejdet en rapport fra Kommunernes Landsforening med gennemgang af de nuværende problemstillinger og forslag til løsninger. Udvalget har vedtaget anbefalingerne, som går på at samle driftsenheden Park og Vej i ét distrikt og under en driftsleder og stedfortræder, hvor der i dag er to driftsledere, henholdsvis i nord og syd.

- Det er forventningen, at vi opnår en større synlighed og effektivitet i opgaveløsningen, også i forhold til det politisk vedtagne serviceniveau. Det er ingen hemmelighed, at det ofte har været medarbejderne i driften, som har måttet tage imod kritik og utilfredshed med serviceniveauet fra borgere og brugere, mens det fremover bliver os politikere, som må stå på mål for beslutninger om serviceniveauet, siger formand for Miljø- og Klimaudvalget Annelis Stamm.

Driftsenheden Park og Vej fortsætter med faglige teams inden for asfalt, grønne områder, veje og værksted. Dele af rapportens anbefalinger afventer dog vedtagelsen af budget 2013.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.094