23948sdkhjf

SE’s nye domicil klar til rejsegilde

Byggeriet af Danmarks største erhvervsbyggeri i passivhus-standard går stødt fremad. Det imponerende byggeri vil fra 2013 være hjemsted for energiselskabet SE.
Første spadestik til det store projekt blev taget 14. november sidste år, og i lørdags var det så tid til at holde rejsegilde for det imponerende byggeri.

Når det store byggeri, der skyder op i Esbjerg, står færdigt til maj 2013, vil det blive hjemsted for 420 af SE’s medarbejdere. Og det bliver lidt af et hjemsted de får, for det nye domicil bliver nemlig et plusenergihus, hvilket betyder, at det fremstiller mere energi, end det bruger.

- Esbjerg har igennem flere år markeret sig som et fyrtårn inden for energiområdet i Danmark, og med byggeriet af det nye domicil i Esbjerg, som bliver en af Europas mest energieffektive arbejdspladser, tages endnu en række store skridt mod Energimetropolen Esbjergs mål om at skabe grøn vækst i den syddanske region. Det nye domicil bliver nemlig, med godt 10.500 kvadratmeter, det største plusenergi-domicil herhjemme og blandt de største i Europa, skriver SE på sin hjemmeside.

Læs mere om: SE
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler
Andre Nordiske Medier

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.125