23948sdkhjf

HSHansen: Hovedentreprenør på AGC Biologics lukningsentreprise

Som Nordeuropas førende uafhængige facadespecialist er HS Hansen hentet ind som hovedentreprenør på lukningsentreprisen af medicinalvirksomheden AGC Biologics’ produktionsanlæg.

10.200 m2 facade og 3.900 m2 tag. I forbindelse med udvidelsen af medicinalvirksomheden AGC Biologics’ produktionsanlæg i Søborg, der fra marts 2023 skal huse kontorer, produktionslokaler og laboratorier, står HSHansen for lukningsentreprisen, der indebærer produktion, levering og montering af facade og tag.

“AGC Biologics kommende kontorbygning består af en glas/aluminiumsfacade med farvede partier, mens produktionsbygningens konstruktion er udført i en blanding af sandwichpaneler og et glas/aluminiums facadesystem. En løsning som er udviklet i samarbejde med bygherre og byggerådgiver,” siger Head of Sales & Marketing hos HSHansen Carsten Sørensen.

Han fortæller, at HSHansen med egne produktionsfaciliteter i henholdsvis Vestjylland og Polen udfører facadekonstruktioner til alle typer entrepriser, og at virksomheden har udviklet deres eget profilsystem i aluminium, der kan tilpasses det enkelte design og projektbyggeri.

Hovedentreprenør på lukningsentreprisen

Kompleksiteten ved at bygge en tæt facade er til stede i ethvert byggeri og for at simplificere et i forvejen komplekst projektbyggeri valgte Novo Nordisk Engineering (NNE), som er rådgiver på projektbyggeriet for AGC Biologics, at hente HSHansen ind som hovedentreprenør på lukningsentreprisen.

“Ved at samle flere lukningsarbejder i én entreprise, undgår vi normalt komplekse grænseflader, da det er hovedentreprenøren for delentrepriser, som derved forestår denne interne koordinering. Med HSHansen som hovedentreprenør på lukningsentreprisen har vi fundet et godt match, som udover høj kvalitet ved egenproduktion, også har vist sig som en fuldt professionel entreprenør med koordinering af egne underentreprenører,” fortæller Constructing Architect i BIM Design fra NNE Svend Torngaard Rasmussen.

Med i byggeriets tidlige tilblivelsesfase

Med mange års erfaring og specialiseret ekspertise inden for facadebeklædning og lukningsentrepriser var HSHansen med i byggeriets tidlige tilblivelsesfase for at imødekomme AGC Biologics og NNE’s ønsker bedst muligt. Både i forhold til design, funktion og økonomi. Og spørger man bygherre, AGC Biologics, har HSHansen vist engagement, professionalisme og samarbejdsvilje fra start.

“HSHansen afleverede et gennemarbejdet tilbud og var konstruktive i dialogen frem til kontrakten og i de efterfølgende projektafklaringsmøder. AGC’s byggeplads er krævende, da der er mange entreprenører i gang på samme tid. Her har vi oplevet, at HSHansen har haft indstillingen til at samarbejde, både med byggeledelsen og med de andre entreprenører, for at sikre fremdrift på projektet,” siger Project Director fra AGC Biologics Morten Vilstrup.

Om HSHansen a/s
Som en del af HansenGroup med en stolt historie, der strækker sig mere end 100 år tilbage, et unikt internationalt netværk og egne produktionsfaciliteter er HSHansen a/s Nordeuropas førende uafhængige facadespecialist og markedsleder inden for design, levering og montering af facader - både til nybyg, renovering og lukningsentrepriser.
www.hshansen.dk

Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.719