23948sdkhjf

Bevar effektiviteten på byggepladsen med en intelligent og tidsbesparende netværksløsning

Byggebranchen har helt særlige udfordringer, når det gælder om at etablere solide og sikre netværksløsninger. Løsningerne skal ofte forbinde og skabe overblik over mange byggesites ad gangen, og udrulning af et sikkert og solidt netværk er afgørende for fremdriften af et byggeri. For på byggepladserne er der mindst de samme krav til netværksstabilitet, sikkerhed og hastighed som på andre arbejdspladser.

”Byggepladser åbner og lukker, og derfor skal det at oprette og flytte netværk være enormt fleksibelt. Samtidig er byggeprojekter styret af skarpe tidsplaner og mange deadlines, og huller i dækningen kan føre til dyrebare forsinkelser. Derfor er et stabilt onsite netværk essentielt for effektiviteten. En cloudbaseret løsning som Cisco Meraki giver lynhurtige og stabile forbindelser og kan samtidig spare ressourcer på drift, fordi netværksafdelingen kan overvåge og administrere flere sites i samme interface,” forklarer Michael Birk, der er Network Solution Specialist i IT Relation.

Netværket, der opdaterer sig selv for at spare på pengene

For der er meget hjælp at hente, når man vælger den rigtige netværksløsning. Det er erfaringen fra udviklings- og entreprenørvirksomheden KPC, der jævnligt åbner (og lukker) byggepladser i hele landet, og som benytter en Cisco Meraki-baseret netværksløsning fra IT Relation.

“Når vi først har sat det op, og der er strøm til, har vi ingen problemer. Når vi kommer ud med et byggesite og sætter strøm og internet til, registrerer udstyret selv, hvor det hører til og konfigurerer sig derefter. Det har skabt værdi i form af sparet tid for IT-afdelingen,” fortæller Kaj Richard Nielsen, IT-manager hos KPC, der er netværkskunde hos IT Relation.

Færre rutineopgaver, flere timer sparet

Fordi det intelligente og cloudbaserede netværk selv sørger for opdateringer og kan foreslå ændringer eller forbedringer, kræver netværket også mindre administration og vedligehold. Og det giver både mindre kompleksitet, færre rutineopgaver og besparelser på driften.

”Én af de gevinster vi har ved Cisco Meraki er, at vi har flyttet vores dyre mandetimer over i andre projekter, som kan skabe værdi for forretningen andre steder," forklarer Kaj Richard Nielsen fra KPC.

Se flere af de gevinster KPC fik med deres Cisco Meraki-baserede netværksløsning fra IT Relation

Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler
Andre Nordiske Medier

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.093