23948sdkhjf

Viva Bolig klar til omfattende renoveringsprojekt

I Vodskov nord for Aalborg investeres et større millionbeløb i renovering af et alment boligområde. Projektet er netop sendt i udbud som hovedentreprise.
Tilbage i marts 2011 fremlagde Viva Bolig og Arkitektfirmaet Nord planerne for en større renovering af Viva Boligs Afdeling 6 på Lille Tingbakke i Vodskov, godt 10 kilometer nord for Aalborg.

Afdelingen består af 13 fritliggende huse, hvoraf de fire nu skal nedbrydes for at skabe lys og tryghed i området. Det betyder, at det samlede bruttoetageareal samtidig reduceres fra 7.049 til 5.843 m².

Et flertal af beboerne på Lille Tingbakke sagde ja til projektet i februar måned i år, og Viva Bolig er nu så langt i processen, at der er indbudt til prækvalifikation.

Af udbudsbekendtgørelsen fremgår det, at seks af de eksisterende huse skal have mindre tilbygninger for at skabe differentieret lejlighedsstørrelse. Tre huse gøres handicapvenlige og udstyres med elevatorer, og endelig skal et fritliggende fælleshus renoveres.

Samtlige huse skal renoveres med nye isolerede skalmurer, listepaptag, altaner og træ/alu vinduer. Boliger totalrenoveres med nye installationer, køkkener, badeværelser og overfalder samt med nyt ventilationsanlæg med genvinding.

Entreprisen omfatter også renovering af udearealer med nye belægninger, udhuse, garager, inventar og beplantninger.

Viva Bolig forventer at prækvalificere 5-7 entreprenører, og fristen for at komme i betragtning er den 21. september 2012.

Læs mere under Licitationer her på Building Supply.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.094