23948sdkhjf

Jema springer på solvognen

Trævirksomheden Jema Wood udvider aktiviteterne og har etableret JemaEnergi, som sælger solpaneler og solcelleanlæg til installatører og forhandlere.
Markedet for solenergi er vokset kraftigt. Afskrivningsordninger og muligheden for at gøre brug af håndværkerfradraget har gjort det attraktivt at investere i solcelleanlæg.

Folkene bag Jema Wood forventer et stigende marked i de kommende år, og har derfor etableret JemaEnergi, der har som mål at blive en attraktiv leverandør af solpaneler og solcelleanlæg. Det skriver selskabet i en pressemeddelelse.

Målgruppen er dels forhandlere og installatører, der sælger og monterer solcelleanlæg, og firmaet tilbyder også færdiginstallerede solcelleanlæg installeret af JemaEnergis samarbejdspartnere.

JemaEnergi importerer solpaneler fra den kinesiske solpanelproducent Linuo Power Group. Firmaet har valgt at lagerføre monokrystallinske solpaneler i sort med sorte rammer og i blå med alu rammer med 195 W+ ydelse i størrelsen 808 x 1590 mm med 42 mm rammer.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.095