23948sdkhjf

Facadeudskiftning i hænderne på Hjørring-blikkenslager

Byens Blikkenslager fra Hjørring har brugt 9 tons zink og ca. 1.800 arbejdstimer på at udskifte facadebeklædningen på to af Kloak A/S' bygninger i Aalborg.
Saltvand var for hård kost for stålbeklædningen på to bygninger på havnen i Aalborg, hvor vind, vejr og saltvand tærer på facaderne.

Den aalborgensiske forsyningsvirksomhed Kloak A/S har taget konsekvensen af vejrforholdene. En pumpestation og en mandskabsbygning har derfor fået udskiftet facadebeklædningen, da der opstod misfarvninger i form af rust i den oprindelige beklædning.

Facadeudskiftningen blev lagt i hænderne på Byens Blikkenslager fra Hjørring, og materialevalget blev en beklædning af rheinzink.

Værksted på byggepladsen
Blikkenslagermester Peer H. Sørensen fortæller, at udskiftningen hører til blandt de større opgaver. Der er således brugt 9 tons zink og cirka 1.800 arbejdstimer på projektet.

- Vi indrettede et værksted i en container på byggepladsen, så vi på stedet kunne fremstille zinkprofiler, både i lange baner og mere individuelle mål. Så kunne vores blikkenslagere koncentrere sig fuldt ud om de håndværksmæssige detaljer og kæle for finishen ved vinduer, døre, inddækninger og afslutninger, forklarer Peer H. Sørensen.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078