23948sdkhjf

Kommunikation kilde til kontakt for rådgiver

En placering i åbne lokaler på Nørregade i Brønderslev er valgt ud fra et ønske om at trække kunderne indenfor hos det byggetekniske rådgivningsfirma Huskonsulenterne.
Siden 1. februar har arkitekt-, bygge- og energirådgivningsfirmaet Huskonsulenterne haft til huse i det gamle turistkontor på Nørregade i Brønderslev.

Kontorets placering i øjenhøjde skal skabe synlighed og gerne trække folk ind fra gaden.

- Det er helt bevidst, at vi har placeret os i gadeplan, for vi vil meget gerne i kontakt med folk, ligesom tilgængeligheden og en handicapvenlig indretning af kontoret har en høj prioritering hos os, forklarer Brian Jensen, stifter og ejer af Huskonsulenterne, til kanalbroenderslev.dk.

Vil vokse
Rådgivningsfirmaet blev etableret i 2009 og har siden da etableret sig på markedet for arkitekt-, bygge og energirådgivning.

- Vi har heldigvis fået rigtigt mange spændende opgaver, Vi laver også en del energimærkninger og tilstandsrapporter – og mange folk bliver overraskede over, at de selv kan vælge, hvem de vil ha’ til det, uafhængig af ejendomsmæglere, siger Brian Jensen til kanalbroenderslev.dk.

Firmaet beskæftiger i dag fem medarbejdere, men planen er fortsat vækst.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.094