23948sdkhjf

Ny hal i Havdrup klar i 2013

Kort før sommerferien kom en bevilling på 20 mio. kr., og nu arbejder totalentreprenørens rådgivere på at få projektet for en ny hal i Havdrup klar til myndighedsbehandling.
Da idrætsfaciliteterne på Havdrup Skole i dag begrænser sig til en mindre gymnastiksal, er det besluttet at opføre en ny multihal.

Efter en udbudsrunde tilfaldt opgaven et team bestående af Mangor & Nagel, Oluf Jørgensen og entreprenør Georg Berg.

Byrådet godkendte på det sidste møde inden sommerferien en anlægsbevillig på godt 20 mio. kr., som et supplement til den kommunale bevilling kommer Havdrup Gymnastikforening med 600.000 kr. Med det bidrag bliver det muligt at indfri en drøm, om at få en springgrav i den nye hal.

En hal med mange funktioner
Byggeriet, som skal forvandle Havdrup Hallen til Havdrup Hallerne, kommer til at rumme en hal i håndboldbane størrelse, som også giver plads til f.eks. seks badmintonbaner. Hallen udformes i åben forbindelse med et foyerområde, som samtidig danner forbindelsen mellem den nye og gamle hal. For at øge fleksibiliteten i brugen af hallen monteres mobile/hejsevægge som giver mulighed for opdeling af hallen i tre mindre sale. I tilknytning til hallen bliver et stort redskabsdepot, nye omklædningsfaciliteter og ikke mindst en mobil scene og den før omtalte springgrav placeret i den vestlige ende. Ovenpå depot og omklædningsrum er der mulighed for at etablere en 1. sal med en til to multirum/mindre sale.

Lige nu arbejder totalentreprenørens rådgivere på at få projektet gjort klar til myndighedsbehandling. Som tidsplanen for halbyggeriet er skruet sammen, er hensigten, at byggetilladelsen er på plads, tidsnok til at byggeriet kan gå i gang i efteråret, og bygningen derfor kan nå at blive lukket inden vinteren for alvor sætter ind.

Så i den tidlige forsommer 2013 skulle dørene til Havdrup Hallerne gerne åbnes.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.109