23948sdkhjf

TK Development sælger to polske projekter

Aalborg-virksomheden har indgået en betinget aftale med Heitman om salg af to polske projekter til en samlet værdi af 95 mio. euro.
Salget omfatter koncernens shoppingcenter Galeria Tarnovia i Tarnów og et nyt udviklingsprojekt i Jelenia Góra. Heitman indtræder som 70 procent aktionær i de to polske projekter.

- TK Development realiserer en mindre avance ved handlens gennemførelse, får frigjort likviditet og vil herudover opnå en fremtidig avance på honorarindtægter fra det fællesejede selskab for udvikling, udlejning og byggestyring, skriver TK Devlopment i en pressemeddelelse.

Shoppingcentret Galeria Tarnovia er et af TK Developments færdigopførte projekter. Det omfatter 16.500 kvadratmeter shoppingcenter fordelt med ca. 2.000 kvadratmeter supermarked og ca. 14.500 kvadratmeter specialbutikker. Salgsprisen udgør ca. 40 mio. euro.

Projektet i Jelenia Góra består af et areal, som TK Development har købt med henblik på udvikling af ca. 24.000 kvadratmeter shoppingcenter. Projektet vil omfatte en ca. 3.500 kvadratmeter dagligvareenhed og ca. 20.500 kvadratmeter butikker, restauranter og serviceenheder. Lokalplanen for området er på plads, og udlejningen er påbegyndt. Byggestart forventes i 2013 med åbning i 2015.

Heitman indtræder som 70 procent ejer i projektet på det nuværende udviklingsstade, og den fremtidige udvikling af projektet, herunder opførelsen af projektet, vil finde sted i samarbejde med Heitman. Den samlede projektværdi forventes at udgøre ca. 55 mio. euro.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078