23948sdkhjf

CCO skal udvide Campus Ringsted

Christensen & Co. Arkitekter (CCO) har sammen med Marianne Levinsen og Grontmij vundet konkurrencen om en ny sportshal til Campus Ringsted.
I slutningen af 2013 skal en ny sportshal stå klar til indvielse på Campus Ringsted. Hallen, der er budgetteret til 20 mio. kr. i håndværkerudgifter, får et areal på godt 1.800 m² og skal udgøre et vigtigt samlingspunkt på Campus.

CCO, Marianne Levinsen Landskabsarkitekter og Grontmij er netop udpeget som vindere af arkitektkonkurrencen med et forslag, der iscenesætter forskellige funktioner i en levende og nutidig arkitektonisk ramme.

- I forslaget understøttes en række sportsaktiviteter i landskabet omkring hallen, så den kommer til at udgøre et vigtigt samlingspunkt i det samlede campus. Vi mener, det er vigtigt at se hallen som en mulighed for at skabe et nyt helhedsorienteret omdrejningspunkt for det dynamiske liv på campus, hvor krop og bevægelse er centrale elementer i den samlede oplevelse, forklarer direktør Michael Christensen.

Målet har været at skabe en åben og tilgængelig arena, der indbyder til aktivitet og leg, men også ophold og samvær. En ny arena, som i bogstaveligste forstand tilbyder lige så meget til det sociale liv og tilskuerne som til spillet og udøverne.

Det er endnu ikke besluttet, hvem der skal opføre den nye sportshal. Hos CCO oplyser man, at byggeriet skal udbydes i hoved- eller storentreprise. Første spadestik er planlagt til marts 2013.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.156