23948sdkhjf

Nyt fra bestyrelseslokaler og direktionsgange - del 2

Se hvilke virksomheder med relation til byggebranchen, der melder om udskiftninger i bestyrelse eller på ledende poster i denne uge.
Harsco Infrastructure Danmark A/S
Esben Marthinsen er udtrådt af bestyrelsen og direktionen for Harsco Infrastructure, hvorefter Markus Kehren har overtaget begge poster (kilde: Biq.dk).

Harsco Infrastructure er repræsenteret i 32 lande og leverer materiel og løsninger til bygge- og anlægsarbejder samt varetager industrielle vedligeholdelsesopgaver.

Ingeniørhøjskolen i København
Hans Schjær-Jacobsen er blevet konstitueret som rektor på Ingeniørhøjskolen i København i stedet for Conni Simonsen, der er skiftet til et job som direktør for Ingeniørhøjskolen Aarhus Universitet.

Læs også: Nyt fra bestyrelseslokaler og direktionsgange - del 1

Isib Ejendomsselskab A/S
Isib Ejendomsselskab er stiftet af Bestseller A/S og Ikast-Brande Kommune med Niels Laurits Thygesen, Søren Elmelund Johansen From, Preben Hørlykke Christensen og Mette Flø i bestyrelsen.

NCC Property Development
Marius Møller er udnævnt til administrerende direktør med ansvar for NCC Property Development i Danmark og tiltræder stillingen den 1. oktober 2012.

Læs mere: Ny chef for NCC’s ejendomsudvikling

Orbicon
Hanne Løkkegaard er blevet ansat som projektchef hos Orbicon i koncernens afdeling for Forsynings- og Anlægsteknik i Viborg (kilde: Børsen).

Saint-Gobain Weber
Adm. direktør Poul Steen Rasmussen forlader Saint-Gobain Weber A/S til fordel for Saint-Gobain Glassolutions.

Læs mere: Saint-Gobain Weber siger farvel til direktøren

Wicotec-Kirkebjerg A/S
Installationsvirksomhederne Wicotec og Kirkebjerg er fusioneret og får fremover en ledelse bestående af administrerende direktør Bjørn H. Krarup, direktør Henrik Frandsen, direktør Bøje Ernst Nielsen og direktør Aksel Frandsen.

Det nye selskab er ejet af Per Aarsleff (80 procent) og brødrene Aksel og Henrik Frandsen (20 procent).

Læs mere: Stor fusion i installationsbranchen
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.079