23948sdkhjf

Nyt fra bestyrelseslokaler og direktionsgange - del 1

Se hvilke virksomheder med relation til byggebranchen, der melder om udskiftninger i bestyrelse eller på ledende poster i denne uge.
CFPA Europe
Administrerende direktør i DBI – Dansk Brand- og Sikringsteknisk Institut, Jesper Ditlev, er valgt til formand for den europæiske brand- og sikringsorganisation CFPA Europe.

CFPA Europe er service- og samarbejdsorganisation for 18 uafhængige nationale institutter, der arbejder for bedre forebyggelse og risikohåndtering i forbindelse med brand, indbrud og lignende trusler mod virksomheder mv. CFPA står for Confederation of Fire Protection Associations.

Cowi
I afdelingen for Industrimiljø har rådgivervirksomheden Cowi ansat civilingeniør Frans Christensen som markedsansvarlig og projektleder inden for kemikalieregulering med primært fokus på REACH og nanomaterialer. Han kommer senest fra en ti års ansættelse ved Europakommissionens Joint Research Center (Ispra, Italien) (kilde: Børsen).

Dan Ejendomme A/S
Ejendomsselskabet har ansat Peter Bremer, 47 år, som teknisk i en stilling som driftschef, hvor han skal fungere som faglig sparringspartner og bidrage til udvikling af koncepter og procedurer på driftsområdet.

Han har flere års erfaring i branchen og kommer aktuelt fra en stilling hos Nordea Bank Danmark, hvor han har været ansvarlig for drift, renovering og udvikling af Nordeas filialer i Danmark. Tidligere har han været hos Difko, ISS og Københavns Kommunes drifts- og vedligeholdelsesafdeling.

Læs også: Nyt fra bestyrelseslokaler og direktionsgange - del 2

Danmarks Tekniske Universitet
Birte Holst Jørgensen er blevet ansat som vicedirektør for DTU Management Engineering. Hun kommer til fra en stilling som seniorforsker i Afdeling for Vindenergi på Risø (kilde: Børsen).

DTU Management Engineering forsker i systemanalyse, produktions- og serviceledelse, operationsanalyse og teknologi- og innovationsledelse.

Dansk Industri
Camilla Khokhar, sekretariatschef, er udnævnt til underdirektør i erhvervsorganisationen DI. Hun har siden 2000 arbejdet med bl.a. afsætningspolitik og erhvervsfremme i DI og blev udnævnt til chef for Ledelsessekretariatet, der er sekretariat for DI's adm. direktør i 2007 (kilde: Børsen).

Kent Damsgaard, erhvervsøkonomisk chef, er udnævnt til underdirektør i erhvervsorganisationen DI. Han har siden 2008 fungeret som leder af den Erhvervsøkonomiske enhed (kilde: Børsen).

Niels Grøn Fabech, personalejuridisk chef, er udnævnt til underdirektør i erhvervsorganisationen DI. Han har siden ansættelsen i 2000 haft flere funktioner bl.a. chef i DI's personale juridiske område og er i dag ansvarlig for overenskomstmæssig og ansættelsesretlig rådgivning på en lang række fagområder (kilde: Børsen).

Steen Nielsen, chef for løn og arbejdsmarkedspolitik, er udnævnt til underdirektør i erhvervsorganisationen DI. Han har siden ansættelsen i 2006 har han arbejdet med blandt andet erhvervspolitik og erhvervsøkonomi. Han blev i 2008 udnævnt til chef for den arbejdsmarkedspolitiske enhed (kilde: Børsen).

Femern A/S
Claus F. Baunkjær bliver fra 1. september ny adm. direktør i Femern A/S. Han afløser Leo Larsen, der fortsætter i moderselskabet Sund & Bælt Holding.

Læs mere: Ny administrerende direktør i Femern A/S

Greve Kommune
Peter Zahlekjær er blevet ansat som ny chef for Center for Teknik & Miljø i Greve Kommune. Han kommer fra en stilling som administrationschef hos Alex Poulsen Arkitekter A/S.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.095