23948sdkhjf

Varmt arbejde giver erhvervsskole sved på panden

Da 130 håndværkere, der arbejder på det brandskadede fjerkræsslagteriet i Vinderup, stod uden bevis i ’varmt arbejde’ måtte Erhvervsskolerne Aars tænke hurtigt.
Branden på Rose Poultrys fjerkræslagteri i Vinderup i juni har ført et større genopbygningarbejde med sig.

I uge 26 stoppede forsikringsselskabet IF dog arbejdet for 130 håndværkere, der ikke havde et gyldigt bevis i ”varmt arbejde”. Det gav pludseligt ekstra arbejde på Erhvervssskolerne Aars.

- Det resulterede i, at vi her på erhvervsskolerne i Aars har måtte indkalde en underviser fra ferie, så de ansatte der ikke have et bevis kunne få det, fortæller Martin Skovbak fra Erhvervsskolerne Aars.

Orden i sagerne
Blandt firmaerne på projektet, som havde papirerne i orden er KN Tagdækning A/S.

Firmaet startede op på sagen den 19. juni og har i gennemsnit otte mand fast på stedet.

For firmaet er den en æressag at, at alle tagdækkerne har beviserne i orden. Derfor sikrer man sig, at opdaterer de ansattes beviser inden de udløber.

Genopbygning til over 120 mio. kr.
Ifølge Denis Mattsson, som er direktør for HK Scans aktiviteter i Danmark - herunder Rose Poultry - ventes slagteriet at være tilbage i fuld funktion fra uge 40.

Prisen for genopbygningen af fjerkræslagteriet ved Vinderup er endnu ukendt. Det ser dog ud til at koste mere end de 100-120 mio. kr., ejerne i HK Scan først forventede.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078