23948sdkhjf

Enemærke & Petersen jagter vækst i Jylland

Med ansættelsen af Jørgen Bjerregård som chef for E&P Vest går startskuddet til en ny vækststrategi. Målet er en omsætning i Østjylland på 250 mio. kr. i løbet af 3-4 år.
Med virkning fra den 1. januar 2012 overtog Enemærke & Petersen Al2Boligs serviceafdeling i Aarhus med 21 medarbejdere.

Læs også: Enemærke & Petersen overtager aktiviteter i Aarhus

Overtagelsen har givet Ringsted-entreprenøren et godt afsæt i det jyske, og derfor er virksomheden nu klar til at udvide sin forretning i Østjylland; herunder primært Aarhus-området.

Enemærke & Petersen har i den forbindelse ansat Jørgen Bjerregård som chef for E&P Vest, der har stort kendskab til det jyske marked via mange års erfaring fra tegnestuer og entreprenørvirksomheder i området. Ambitionen er – over de kommende 3-4 år – at opbygge en forretning i Aarhus og Østjylland med en årsomsætning på 250 mio. kr.

- Vi spotter et stort og interessant marked i det østjyske og satser vores kræfter indenfor bolig- og klimaskærmsrenovering for boligselskaberne og boligforeningerne. Hertil kommer et voksende marked for nybyggeri af det, vi kalder "fremtidens byggerier" – fx for virksomheder og offentlige bygherrer, der har specielle ønsker i forhold til energi, identitet, arkitektur, pædagogik og så videre, fortæller markedsdirektør Søren Faebo Larsen til Building Supply.

I E&P Vest er Jimmi Graugaard samtidig udnævnt til divisionschef med primært ansvar for nybyggeri.

Læs også: Enemærke & Petersen sætter omsætningsrekord
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.109