23948sdkhjf

Familieejet installatørfirma samler selskaber og direktørposter

Installatørfirmaet O&J Gruppen, som har sit udspring af El-firmaet Olesen & Jensen, samler ledelsen for CTS, Brand & Sikring. 

Dette sker ved et direktørskifte hvor direktør og medejer Lars Küster indtræder som direktør i O&J CTS, samtidig med sit virke som direktør i O&J Brand & Sikring.

Den nuværende direktør for O&J CTS, Bent Tønning, skifter til rollen som salgsdirektør og har afhændet sine ejerandele til Lars Küster. 

Det oplyser firmaet i en pressemeddelelse. 

Frem mod regnskabsafslutningen 30. september 2022 vil det fortsætte som to driftsselskaber, hvorefter de vil blive samlet i et fælles driftsselskab under nyt navn. Den samlede forretning vil bestå af 85 medarbejdere fordelt på fire adresser i henholdsvis Esbjerg, Odense, Århus og Greve.

Familiefirma i over 100 år

O&J Gruppens historie går over 100 år tilbage og er også kendt som El-firmaet Olesen & Jensen.

I alt er vi 170 medarbejdere i O&J Gruppen.

Virksomheden drives i dag af 4. generation ved Claus Boel.

Respekt for specialerne

O&J har igennem årene skabt stort fokus på specialerne i byggebranchen. 

Den nye ledelse vil fortsætte denne udvikling og finder det helt naturligt at to specialer med samme fokus for kvalitet nu forener kræfterne, forklarer firmaet i pressemeddelelsen.

Bent Tønning vil nu samlet stå for salgsaktiviteterne, konceptudvikling og salgsmæssig forretningsudvikling, mens Lars Küster vil stå for organisationsudvikling, struktur på forretningsprocesser og daglig drift. 

Forretningen vil bestå af to divisioner, men vil have en dedikeret tværgående ledelse, og bringe de bedste løsninger i spil, indenfor de tre fagområder. Ledelsen vil arbejde målrettet med en god balance mellem salg, ledelse, udvikling, teknologi og drift. 

Systemerne taler sammen

Allerede i dag leverer de to selskaber ind til en række kunder, hvor systemerne bagved snakker sammen, og præsenterer det på grafiske brugerflader for kunden, ligesom data opsamles og bruges til velovervejede beslutninger for kundernes fremtidige investeringer og drift. 

– Der sker rigtig meget indenfor byggebranchen og bygningsdrift i øjeblikket, både i form af ændringer i love og regler, men også hele agendaen med grøn omstilling sikrer at teknologien udvikler sig i højt tempo. Det skal vi fortsat kunne favne og sikre at vi ikke blot sætter flere enheder op ved kunderne, men i stedet burger den data og viden vi har til rådighed på tværs, og på den måde skaber unikke løsninger, udtaler Bent Tønning i pressemeddelelsen.

Han suppleres af Lars Küster der peger på det brede spektrum af opgaver; installation af en brandalarm, service af videoovervågning, eller at holde styr på energien via CTS platform. 

– Samtidig med at vores kunder får større indsigt i deres løsninger, gennem blandt andet dataopsamling og bearbejdning af disse informationer, så stiller det også større krav til os som leverandør, udtaler Lars Küster.

 

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler
Andre Nordiske Medier

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.11