23948sdkhjf

Sylan på vækstkurs

En ambitiøs vækststrategi, der skal udvide medarbejderstaben med 50 procent, følges til punkt og prikke hos leverandøren af byggematerialer.
Spørger man hos Sylan, er opskriften på succes meget enkel: Det handler om at holde fast i sine grundlæggende værdier og om at holde fokus på, hvordan man hele tiden bliver bedre inden for sit felt.

Virksomheden, der leverer produkter til bygningsrenovering og fugtsikring har lagt en ambitiøs vækststrategi, der skal udvide medarbejderstablen med 50 procent frem til 2014. Strategien følges til punkt og prikke, og medarbejderstablen er allerede blevet hævet med 20 procent i løbet af det sidste år.

Sylan råder i dag over en medarbejderstab på cirka 40 håndværkere; primært malere, murere og ufaglærte.

Også vækst på bundlinjen
Ifølge Sylan-direktør Jesper Svenningsen bygger virksomhedens succes på to væsentlige områder; nemlig evnen til at lytte til markedet og viljen til at holde fast i, hvad han kalder de jyske værdier.

- Vi tror på en god jysk tilgang til opgaverne – en tilgang der bygger på sunde værdier – som høj ekspertise og faglig stolthed, højt uddannede medarbejdere og ikke mindst evnen til at kommunikere og ville finde den rigtige løsning. Denne kombination er grundstenen i vores forretning og har gennem årene vist sig at være rigtig, idet den har affødt langvarige relationer til markedet, lyder det fra direktøren.

Sylan har netop offentliggjort sit 2011-regnskab, der viser et overskud efter skat på knapt 1,8 mio. kr. ud af en bruttofortjeneste på 18,3 mio. kr. Det er en markant fremgang i forhold til 2010, hvor resultatet på bundlinjen var 0,35 mio. kr.

Tættere på Sjællandske kunder
Med en nylig ansættelse af Bo Toftager har Sylan nu etableret fast base på Sjælland, hvilket betyder at virksomheden er tættere på opgaverne og kan reagere hurtigere på kundernes henvendelser. Bo Toftager vil blandt andet indgå i rådgivningsteamet og kan derfor rådgive lige fra projektering til udførelse.

Det er et voksende antal opgaver på Sjælland, der har været afgørende for ansættelse af Bo Toftager.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

1.229