23948sdkhjf

Building Supply præciserer

Sidste uges artikel om byggeriet af Det Nye Universitetshospital (DNU) i Aarhus har desværre givet anledning til misforståelser.
Under overskriften " Stort hospitalsbyggeri satser på byggestart i januar " bragte Building Supply fredag en artikel om, at Region Midtjyllands Forretningsudvalg om få uger skal tage stilling til det færdige projektforslag bag to centre på i alt 100.000 m2, der opføres som del af DNU-projektet i Skejby ved Aarhus.

Vores valg af overskrift kan give den opfattelse, at det ikke er de to centre - men derimod hele DNU-byggeriet - der ventes indledt i januar 2013. Det er naturligvis ikke tilfældet. Entreprenøren M.J. Ericsson er allerede i fuld gang med byggemodningen, og selve byggeriet indledes til oktober. Det fortæller kommunikationschef Lotte Søgaard fra Projektafdelingen for Det Nye Universitetshospital DNU:

- Omkring oktober 2012 vil byggeriet få sin egentlige byggestart med det første byggefelt ”N1” på godt 30.000 m² behandlings- og sengebygninger i 4-8 etager. Hele det store DNU-projekt har karakter af en bydel, og der vil ske rullende igangsættelser af op til i alt 11 byggefelter for nybyggeri frem til 2017. Dertil kommer en række udbud af anlæg, ombygning og inventar, forklarer hun.

I begyndelsen af juni i år afgøres det, hvem der bliver entreprenør på projektets byggestart af N1.

Læs den omtalte artikel i tilrettet form: Regionsråd behandler projektforslag til 100.000 m2 nybyggeri
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078