23948sdkhjf

Intelligent regnvandshåndtering, der forebygger tilstoppede rendestensbrønde

Klimaforandringer skaber i dag hyppigere og kraftigere nedbør. Kombineret med stigende urbanisering, der med flere befæstede arealer og færre grønne områder hindrer hurtig afledning af vand, øger dette risikoen for ødelæggende oversvømmelser.

Derfor er der behov for intelligente løsninger, der kan håndtere fremtidens regnvand mere effektivt og hjælpe med at modvirke tilstopning af ledningsnettet på grund af ophobning af affald som blade, slikpapir og cigaretskodder, der ofte er årsag til alt for lille kapacitet ved store regnskyl.

Hos Wavin har man et stort fokus på intelligente og bæredygtige løsninger, der sikrer bedre regnvandshåndtering. Komplette systemer, der kan håndtere massive mængder regnvand, så det ikke skaber problemer med oversvømmelser og urent vandmiljø.

En omkostningseffektiv og robust løsning

Wavin TEGRA Rendestensbrønd fra Wavin er en løsning konstrueret med et konisk filter, der tilbageholder plast og affald i brønden og sikrer rent udløb til afløbssystemet. Filtret minimerer dermed risikoen for tilstopninger og ophobninger i ledningsnettet – og det koniske filter skaber samtidig en selvrensende effekt, der forhindrer blade og sediment i at aflejre sig på indersiden.

Wavin TEGRA har også et effektivt vandlukke, der er konstrueret som en indvendig indsats, der erstatter den udvendige bøjning, så afgangsrøret kan kobles direkte til brønden. Vandlukket kan hurtigt fjernes, så der er nem adgang til rensning af afgangsrøret.

Løsningen giver høj driftssikkerhed, er nem at installere og har lave vedligeholdelsesomkostninger. Et omkostningseffektivt produkt – robust og gennemtænkt – der sikrer den bedste løsning for alle parter med ansvar for indkøb, installation, vedligeholdelse samt drift af regnvandssystemer.

Bliv klogere på Wavin TEGRA Rendestensbrønd

Læs magasinet, INFRAstruktur for at lære om bedre regnvandshåndtering, der er designet og gearet til fremtidens klimaforandringer.

Læs magasinet INFRAstruktur

Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078