23948sdkhjf

Skel.dk Landinspektører er igen blevet Great Place to Work-certificeret

Skel.dk Landinspektører er for 4. gang certificeret som et Great Place to Work. Dermed er det ikke kun årlige vækstrater på 25%, der fortæller historien om virksomhedens succes.

I Skel.dk er det ikke kun medarbejderstaben, der vokser. Det gør samlingen af Great Place to Work-certificeringer også. Tilbage i 2017 opnåede virksomheden, der har kontor i Valby, Holbæk, Sorø, Kalundborg og Slagelse, den første Great Place to Work-certificering. Siden da er flere kommet til og seneste certifikat for 2021 er netop tilføjet til samlingen.

” I Skel.dk er det en del af vores strategi, at vi vil være branchens bedste arbejdsplads for alle vores medarbejdere. En god arbejdsplads skaber, udvikler og vedligeholder vi i fællesskab. Over en årrække er det fællesskab blevet større og større, for i dag at tælle knapt 85. De 85 medarbejdere er fordelt på vores kontorer og på projekter rundt omkring i landet - aktuelt på udbygning af Nordø, superhospitalsbyggeriet i Hillerød og på den nye Storstrømsbro. Med den spredning af medarbejderne, gør det mig især stolt, at Great Place to Work-undersøgelsen blandt andet viser, at fællesskabet på vores arbejdsplads, det er støbt til at holde og at der er 100% tilslutning til, at vi er stolte af at fortælle, at vi arbejder i Skel.dk ”, fortæller den administrerende direktør Michael Thomsen.

Én af Danmarks bedste arbejdspladser – også for de nyansatte

Great Place to Work er den førende, globale aktør indenfor udvikling og anerkendelse af arbejdspladser kendetegnet ved kulturer med en høj grad af tillid – og tillid giver gode resultater, der både kan ses i regnskaber og i kunde- og medarbejdertilfredsheden. Dette er også tilfældet for Skel.dk Landinspektører, der alene under Coronapandemien har ansat 36 nye medarbejdere, for at kunne imødekomme kundernes efterspørgsel. På grund af pandemien har det ikke været på nemme betingelser at onboarde nye medarbejdere, og derfor glæder det direktøren, at Great Place to Work-undersøgelsen også viser, at medarbejderne er enige i, at man som ny føler sig velkommen på arbejdspladsen.

”Det er medarbejderne, der skaber værdien for vores kunder. Det er dem, der er vores vigtigste aktiv og nøglen til den succes og vækst, Skel.dk kontinuerligt har oplevet over en lang årrække. Derfor er det så utrolig vigtigt, at alle medarbejdere føler sig som en del af holdet – også de helt nye spillere”, fortæller Michael Thomsen.

Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078