23948sdkhjf

Bach Gruppen frasælger ubebyggede felter på Bryggens Bastion

Bachgruppen har frasolgt de fire ubebyggede felter på byggegrunden Bryggens Bastion, der også huser det skandaleombruste Njals Tårn.

Den aarhusianske ejendomskoncern Domis har erhvervet sig de fire felter på Islands Brygge i København. Det fremgår af en pressemeddelelse fra Bachgruppen.

Ejendomskoncernen med Claus Hommelhoff og Elsebeth Gutheil Stoker i spidsen har købt ca. 52.000 kvm byggeretter, hvor der ifølge lokalplanen kan opføres en blanding af boliger og erhverv fordelt på tre karrébygninger og et højhus på 99 meter.

 - Vi er meget begejstret for projektets beliggenhed og de fine tanker, der ligger bag. Vi er glade for, at Bach Gruppen har betroet os at opføre masterplanens sidste fire bygninger”, siger Elsebeth Gutheil Stoker, administrerende direktør i Domis ifølge pressemeddelelsen.

Lokalplanen blev i 2016 udviklet af Bach Gruppen i samarbejde med København Kommune, Arkitema og Tredje Natur. Bach Gruppen har siden vedtagelsen af lokalplanen opført seks bygninger på Bryggens Bastion. Tre af dem er taget i brug og tre er stadig under færdiggørelse og udbedring.

Direktør i Bach Gruppen København A/S Anders Bo Bach udtrykker i pressemeddelelsen stor tilfredshed med frasalget til netop Domis:

 - Vi har arbejdet med projektet siden 2007 og har selv opført ca. 73.000 kvm, så det har været vigtigt for os at finde en udvikler, der ser de samme kvaliteter i masterplanen som os”, siger direktør i Bach Gruppen København, Anders Bo Bach i pressemeddelelsen.

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler
Andre Nordiske Medier

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.094