23948sdkhjf

Fremgang for Adserballe & Knudsen

Entreprenørvirksomheden voksede med 30 procent i 2011 og landede et pænt overskud på 2,2 mio. kr. efter skat. Det nye regnskabsår tegner lovende.
Hos Adserballe & Knudsen kan adm. direktør Karsten Hjarsø se tilbage på et tilfredsstillende 2011, hvor resultatet er vokset med godt 0,3 mio. kr. til i alt 2,2 mio. kr. efter skat.

- Den samlede omsætning er vokset med 30 procent i 2011, og 2012 tegner også tilfredsstillende med flere nye og store opgaver, siger Karsten Hjarsø og fortsætter:

- Det har været et godt år for vores strategi med dels at vinde større og mere krævende renoverings- og nybyggeriopgaver, dels at udvikle serviceområdet. Som led i udviklingen af Adserballe & Knudsen har vi udvidet med 15 funktionærer, svarende til 40 procent, fortæller direktøren, der i dag råder over en medarbejderstab på cirka 155 medarbejdere, heraf 40 funktionærer.

Ansvar og kvalitet i centrum
Karsten Hjarsø understreger, at ansvar og kvalitet betyder alt for Adserballe & Knudsens fortsatte udvikling, og han peger blandt andet på, at virksomheden har igangsat en certificering af alle ledende medarbejdere efter den tyske passivhus standard,

- Vi opfylder både 2020-kravene og de nye behov, der kommer. Desuden er Adserballe & Knudsen styrket på de komplementære fagområder, så vi kan hjælpe kunderne med samlede løsninger på deres behov. På tekniksiden har teknikentreprenøren Poul Sejr Nielsen A/S udvidet og styrket kompetencerne, og til murer- og kloakopgaver ejer Adserballe & Knudsen Holding nu Rudersdal Murerentreprise A/S, fortæller han.

Adserballe & Knudsen har vundet flere store ordrer på renovering og nybyggeri. De næste to år skal virksomheden blandt andet betonrenovere Nivåhøj-bebyggelsen samt opføre 40 nye tagboliger på toppen af Ådalsparken i Hørsholm. Den hidtil største serviceaftale er indgået med Københavns Kommune om service og vedligehold af bygningerne.

FAKTA
Adserballe & Knudsen består af hovedselskabet Adserballe & Knudsen A/S samt teknikentreprenøren Poul Sejr Nielsen A/S, HAK Malerholding Aps erhvervet i 2009, A&K Service og Vedligehold A/S fra 2010 og Rudersdal Murer Entreprise A/S fra 2012.

Aktiviteterne omfatter tømrer, service og vedligehold, murer, kloak, VVS og blik samt maler.

Blandt arbejderne i 2011 var det store nybyggeri Kajkanten for JM Danmark, 20.000 kvadratmeter tag på Højstensgård i Herlev, 15.500 kvadratmeter tag i Brønshøj og meget andet.

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.125