23948sdkhjf

Klar til at skabe og løfte øget efterspørgsel

Ventilationsbranchen melder sig klar til at synliggøre energibesparende ventilationsanlæg og imødekomme en stigende efterspørgsel, lyder det fra Dansk Ventilation.
Med det nye energiforlig er energirigtige renoveringer af bygningsmassen kommet endnu højere på dagsordenen.

I takt med, at bygningerne energiforbedres ventes også bæredygtig ventilation at komme mere i fokus. Denne udvikling står Dansk Ventilation klar til fremme og skabe yderligere opmærksomhed omkring. Det skriver installator.dk.

- Vi har tænkt os at arbejde benhårdt videre med at få synliggjort begrebet ventilation. Ventilationen skal gøres så ”CO2 billig” som muligt, og det gøres ved at få størst mulig genvinding og bruge produkter, der forbruger mindst mulig energi. Lovgivningen er sådan set på plads, så opgaven er nu at få installeret flere anlæg efter de nyeste normer, siger bestyrelsesformand i Dansk Ventilation Dan Stjernegaard, til installator.dk.

Han vil sikre, at effektiviseringen sker med hjælp fra producenterne, samt politikerne, som han mener, bør indføre en kontrol af de nuværende ventilationsanlæg.

Beregninger fra Go'Energi viser, at der alene inden for privat handel og service er der potentiale for at spare 300 mio. kr. om året ved at se nærmere på ventilationen.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.14