23948sdkhjf

P+P får ombygningsopgave på ABBs hovedkontor

Arbejdernes Andels Boligforening har henvendt sig til P+P Arkitekter, i forbindelse med en større ombygning af boligforeningens hovedkontor i Aarhus.
Nederste etage af Arbejdernes Andels Boligforenings (AAB) hovedkontor på Langelandsgade i Aarhus skal ombygges. Til at løse opgaven har AAB taget kontakt til P+P Arkitekter, oplyser firmaet på deres hjemmeside.

Arne Gravers og Knud Blach Petersens strukturalistiske bygning fra slutningen af tresserne har tidligere gennemgået flere om- og tilbygninger. Opgaven på nederste etage går for arkitektfirmaet ud på at fastholde de oprindelige arkitektoniske intentioner, i tidssvarende, lyse og imødekommende rammer, samtidig vil frokostafsnit og projektafdeling få en bedre materialemæssig sammenhæng med økonomiafdelingen der blev bygget om for et par år siden.

I ombygningen bliver de eksisterende bærende langsgående vægge perforeret og nedbrudt for at skabe større og bedre sammenhængende rumligheder. I den forbindelsen bliver stålkonstruktionen i de tværgående moduler synlige i loftfladen.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.109