23948sdkhjf

Nyt partnerskab styrker Betech i byggeriet

Betech Data har indgået samarbejde med amerikanske Vela Systems. Sammen vil de tilbyde avanceret software til styring af byggeprojekter i marken.
Vela Systems Inc., der udbyder Construction Field Management-software til entreprenører, konstruktører, arkitekter, ingeniører, udviklere og projektejere, har netop indgået en ny distributionsaftale med Betech Data.

Aftalen dækker Norden, de baltiske lande og Benelux-landene og gør Betech Data til officiel distributør af Vela Systems’ software til styring af byggeprojekter direkte på byggepladsen.

- Det passer utrolig godt ind i vores strategi, at vi nu kan tilføje Vela Systems’ Construction Field Management-løsninger til vores portefølje og dermed give vores kunder markedets bedste løsninger på alle områder inden for byggebranchen, siger Per Ikov, adm. direktør i Betech Data.

Hos Vela Systems hilser adm. direktør Tim Curran også aftalen velkommen og ser frem til at indlemme Betech i sit International Channel Partner-program.

- Fremskridt inden for mobilitet med fx iPads og cloud-baserede tjenester skaber en kæmpe mulighed for at ændre den måde, byggebranchen arbejder på og styrer sine projekter efter. Vores platform af management-software til byggebranchen er ved at blive implementeret over hele verden, og vi ser frem til at kunne udvide med Nordeuropa via samarbejdet med Betech Data. Det gør, at vi kan bygge videre på vores eksisterende projektsucceser i Norge, Sverige og Finland, siger han.

Om Betech Data A/S
Betech Data har været autoriseret Autodesk-distributør i mere end 20 år. Betech Data er en del af den svenske Lagercrantz Group, som er en teknologigruppe inden for elektronik, el, kommunikation og relaterede brancheområder.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.141