23948sdkhjf

Ombygning løfter Grenaa-bygning

Tømrerfirmaet Henrik Hedeager har gennemrenoveret 18 klubværelser i en gammel ejendom i Grenaa. I stedet er indrettet seks lejligheder.
Sidste år købte tømrermester Henrik Hedeager fra Tømrerfirmaet Henrik Hedeager og hans entrepriseleder Per Lund en bygning ved havnen i Grenaa. Siden har bygningen været gennem en større renovering. Det skriver stiften.dk.

De 18 nedslidte klubværelser i bygningen er omdannet til seks lejligheder på hver godt 80 m². I processen er alt inventar skiftet ud. Det samme er el-, vand- og varme-installationerne samt kloakeringen.

Sideløbende projekt
Renoveringen er delvist sket i vinterperioden, hvor arbejdet kunne foretages sideløbende med andre opgaver.

- Vi syntes det kunne være spændende at være med til at give området her et løft ved at lave en gennemgribende renovering af en bygning, der mildest talt har set bedre dage, og vi har godt nok også fået mange positive tilkendegivelser fra borgere i området på grund af dette initiativ. I vintersæsonen kan vejret godt drille os håndværkere, så det har derfor været rart for os at kunne sende nogle folk til Åkrogen i de perioder, hvor det har været muligt i vinterens løb. Så det er noget vi har arbejdet på sideløbende med andre opgaver i den lange og kolde periode, som vinteren har budt på, siger Henrik Hedeager til stiften.dk.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078